Tusen takk, Notodden!

Tusen takk, Notodden!

03.03.23 00:00 av Tor Sveinung Simones

2022 var frivillighetens år og Lions Club Notodden har markert dette med svært stor aktivitet. Klubbens vel 40 medlemmer har jobbet mye for å få inn penger til vår aktivitetskasse som i sin helhet blir brukt til å støtte aktivitet internasjonalt, nasjonalt og ikke minst lokalt. Hele lokalsamfunnet står bak – industri, handelsstand, privatpersoner og samarbeidene organisasjoner som NFK og Rotary. Så tusen takk, Notodden, for måten dere slutter opp om vårt arbeid på.

Les mer
Melvin Jones Fellowship tildeling

Melvin Jones Fellowship tildeling

16.11.22 22:46 av John G Smedsrud

Skalldyraften-2022 ble en merkekveld i Lions Club Notodden. Det er Ikke hver dag at det deles ut Melvin Jones Fellowship til to av klubbens medlemmer. Vi gratulerer våre medlemmer Christer Dubrefjord og Thor Eik takker for deres innsats for klubben, Lions og samfunnet. 😀 Bilde: fra venstre: Jens Marius Hammer, Christer Dubrefjord, Hans Otto Pedersen, Thor Eik, Arne Kolsrud.)

Les mer
LC-Notodden Julelotteri-2022 - resultat!

LC-Notodden Julelotteri-2022 - resultat!

26.11.22 19:57 av John G Smedsrud

Lions og Telens Julelotteri 2022 ble en suksess. Alle lodd ble solgt i løpet av de 4-5 salgsukene🙂 Vi takker ALLE som har kjøpt lodd i vårt tradisjonelle julelotteri og vil samtidig takke næringslivet for deres bidrag med fine gevinster. Din støtte bidrar til vårt arbeid med gode formål i egen regi eller via lokale ildsjeler, lag og foreninger som gir et mangfold av tilbudet for barn, unge og eldre gjennom året.

Les mer
LC-Notoddens bidrag til vakre Follsjø

LC-Notoddens bidrag til vakre Follsjø

19.11.22 10:41 av John G Smedsrud

Seks solide, flotte benker stod klare fra Lions Club Notodden da Follsjø Bade- og Friluftsområde ble offisielt åpnet av Ordfører Gry Fuglestveit torsdag 1. september. Ca. 50 timers arbeid er lagt ned fra ivrige dugnadsarbeidere i klubben ledet av Dugnad og Aktivitetsleder Jon Helge Jore og benkemalen er selvsagt fra veteran Thor Eik. Well Done, boys!

Les mer